⚠️ ФЛУДИЛКА. ⚠️ Внимание,тема для активного общения 🗨️⚠️

А тем временем осталось меньше 3500 смс, еее

Или ты уже? Ахахаха, похоже на то
Якби ти не старався мене принизити оскорбити все що ти кажеш це ти про себе ти травмований життям але не виніс уроку з того твоє грубіянство тебе опускає вниз все більше і більше тому щл всі бачать твою неадекватність

Якби ти не старався мене принизити оскорбити все що ти кажеш це ти про себе ти травмований життям але не виніс уроку з того твоє грубіянство тебе опускає вниз все більше і більше тому щл всі бачать твою неадекватність
А мати справи з неадекватних це дуже небезпечно ще раз кажу тут розумні люди які все бачать і розуміють

Это пишет рыло, которое и дня не может без провокации кого-либо, а потом строит из себя ангелочка)

Или это реально тебе такой удар по мозгу принесли наркотики и бухло?

А ще мені дано грамотно писати та розставляти розділові знаки Sneaky
Та про що мова може бути, я і знаки яка грамотність якщо правила дозволять писати так як подобається
Аххааа іди десь у відділ філології там це пригодиться

Это пишет рыло, которое и дня не может без провокации кого-либо, а потом строит из себя ангелочка)

Или это реально тебе такой удар по мозгу принесли наркотики и бухло?
Кожен день живу в провокаціях і неведуся на це не шукай винуватців у своїх бідах таке відчуття що мозок в тебе вже всіх і через ліве вухо випав

Та про що мова може бути, я і знаки яка грамотність якщо правила дозволять писати так як подобається
Аххааа іди десь у відділ філології там це пригодиться
Так це просто неможливо читати
І виглядаєш як чотирикласник

Так це просто неможливо читати
І виглядаєш як чотирикласник
Все правильно, так і є з тобою на разі тількі так і спілкуватися ти не дотягуєш до 9 класика мушу так спілкуватися

Ладно, заебал уже)
Как со стеной
Не плачь там сильно

Буду сам с собой флудить, хуль

Ладно, заебал уже)
Как со стеной
Не плачь там сильно
Ну це все що ти можеш сказати, так як аргументів не вистачає плачеш ти це одразу видно) Не злися на весь світ ти сам винуватий у своїх бідах тількі ти ніхто більше..А все інше це реакція на твої дії і поступки..чи ти думав якщо посилати когось нахер ст обзивати ти взамін отримаєш цьомки бомки 😏 звичайно ще тебе аналогічно пошлють ..Що ізлучаєш то і получаєш

Пишем на всю потужність

Ніколи не любив мордобою тому що розумні люди завжди домовляються

Назад
Сверху Снизу