ℂ𝕙𝕖𝕤𝕟𝕦𝕪
Nature lover
- Реакции
- 60.774
Тому що це або дано або неданоТи не розумієш пофіг мені а тобі з цим жити
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Тому що це або дано або неданоТи не розумієш пофіг мені а тобі з цим жити
Якби ти не старався мене принизити оскорбити все що ти кажеш це ти про себе ти травмований життям але не виніс уроку з того твоє грубіянство тебе опускає вниз все більше і більше тому щл всі бачать твою неадекватністьИли ты уже? Ахахаха, похоже на то
А ще мені дано грамотно писати та розставляти розділові знакиТому що це або дано або недано

А мати справи з неадекватних це дуже небезпечно ще раз кажу тут розумні люди які все бачать і розуміютьЯкби ти не старався мене принизити оскорбити все що ти кажеш це ти про себе ти травмований життям але не виніс уроку з того твоє грубіянство тебе опускає вниз все більше і більше тому щл всі бачать твою неадекватність
Это пишет рыло, которое и дня не может без провокации кого-либо, а потом строит из себя ангелочка)Якби ти не старався мене принизити оскорбити все що ти кажеш це ти про себе ти травмований життям але не виніс уроку з того твоє грубіянство тебе опускає вниз все більше і більше тому щл всі бачать твою неадекватність
Та про що мова може бути, я і знаки яка грамотність якщо правила дозволять писати так як подобаєтьсяА ще мені дано грамотно писати та розставляти розділові знаки![]()
Кожен день живу в провокаціях і неведуся на це не шукай винуватців у своїх бідах таке відчуття що мозок в тебе вже всіх і через ліве вухо випавЭто пишет рыло, которое и дня не может без провокации кого-либо, а потом строит из себя ангелочка)
Или это реально тебе такой удар по мозгу принесли наркотики и бухло?
Так це просто неможливо читатиТа про що мова може бути, я і знаки яка грамотність якщо правила дозволять писати так як подобається
Аххааа іди десь у відділ філології там це пригодиться
Все правильно, так і є з тобою на разі тількі так і спілкуватися ти не дотягуєш до 9 класика мушу так спілкуватисяТак це просто неможливо читати
І виглядаєш як чотирикласник
Ну це все що ти можеш сказати, так як аргументів не вистачає плачеш ти це одразу видно) Не злися на весь світ ти сам винуватий у своїх бідах тількі ти ніхто більше..А все інше це реакція на твої дії і поступки..чи ти думав якщо посилати когось нахер ст обзивати ти взамін отримаєш цьомки бомкиЛадно, заебал уже)
Как со стеной
Не плачь там сильно
Правильно з самотності і починається розуміння того як жити ..Буду сам с собой флудить, хуль
Давай пиши ) Пам'ятай добро породжує добро а зло породжує злоПишем на всю потужність
Та будь ласка тобі дуже потрібно старайся я тількі за) Як не крути ти половину віддаєш)Прямо здесь и сейчас
До ночи нахуй