- Реакции
- 40.954
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
О, у меня пару недель назад была подрбноеБляха ото кашмари снилися
Кароче тривога вночі і зараз походу знову буле бачу по картіО, у меня пару недель назад была подрбное
Главное шоб беспонтовая была) А так в нас часто тоже вообщеКароче тривога вночі і зараз походу знову буле бачу по карті
Та походу було вночі було в нас прильотиГлавное шоб беспонтовая была) А так в нас часто тоже вообще
Ну я слышал или читал где , шо будут и как в тот раз когда 2к выпустили тоже повторять.. Тупо количеством братьТа походу було вночі було в нас прильоти
Мені цікаво чим це все закінчиться походу депутати вже половина уєєє закордонНу я слышал или читал где , шо будут и как в тот раз когда 2к выпустили тоже повторять.. Тупо количеством брать
Ещё не, но прогнозируют на их "отплыв" в конец октября/ноябрьМені цікаво чим це все закінчиться походу депутати вже половина уєєє закордон
Та шось має змінитися він не знає як вийти тепер з того сво страшно таку армію повертати додому озлоблену на все і всіхЕщё не, но прогнозируют на их "отплыв" в конец октября/ноябрь
Да Ну да что-то короче не знаю будет грандиозный ШухерТа шось має змінитися він не знає як вийти тепер з того сво страшно таку армію повертати додому озлоблену на все і всіх