⚠️ ФЛУДИЛКА. ⚠️ Внимание,тема для активного общения 🗨️⚠️

Осталось уже 3300 до прокрута

Одноклеточное смогло написать новое слово, еее
Не зрозумів ти зараз типу просто з нічого почав букувати, лікуйся ще один випад в мпою сторону і хай Модератор розбирається , мені немає часу на тебе Не плач 😭 колись десь заробиш грошей не треба було лізти в долги в тепер з будуна поводитися як ображена дитина

Не зрозумів ти зараз типу просто з нічого почав букувати, лікуйся ще один випад в мпою сторону і хай Модератор розбирається , мені немає часу на тебе Не плач 😭 колись десь заробиш грошей не треба було лізти в долги в тепер з будуна поводитися як ображена дитина
Это пишет ебло, которое каждый день цитирует мои сообщения и пытается всячески спровоцировать
Ахахаха

Ну ты полностью прав что в своих проблемах я виноват всегда сам. Я хоть повылазила наконец-то с долгов. Брату 5000 должна ещё он не линолеум помогал бы купить.

Это пишет ебло, которое каждый день цитирует мои сообщения и пытается всячески спровоцировать
Ахахаха
Короче говоря провокатор. Может им нравится когда кругом срач. Мне лично такое противно. Намного приятнее общаться с людьми по-нормальному и люди к тебе по-нормальному относятся.

• Мне нравится
Реакции: one
Короче говоря провокатор. Может им нравится когда кругом срач. Мне лично такое противно. Намного приятнее общаться с людьми по-нормальному и люди к тебе по-нормальному относятся.
Ну вот такое оно)
И двух дней не продержится, чтобы не выбесить кого-то

Пишем дальше, на уверенном

Ну ты полностью прав что в своих проблемах я виноват всегда сам. Я хоть повылазила наконец-то с долгов. Брату 5000 должна ещё он не линолеум помогал бы купить.
Я вітаю тебе ти змогла це зробити ура

Ахахаха
Тебе хтось зачіпав сьогодні іди проспись тоді зайдеш

Шо тут такое?

И не говори хоть ремонт в комнате доделала. долги позакрывала хоть и в загулы была)
Ну бачищ ти просто маєш довіру і повагу от все і получилося 😉 ти розумієш про що я😎

Ну вот такое оно)
И двух дней не продержится, чтобы не выбесить кого-то
Ану давай підтверди свої слова про те що я тебе провокував зможеш от за сьогодні зранку ну докажи що я сьогодні тебе зачіпав..Чи ти пустозвон вентилятор?

Опять слезки пошли)

А я шо? А я пишу дальше

Назад
Сверху Снизу