ℂ𝕙𝕖𝕤𝕟𝕦𝕪
Nature lover
- Реакции
- 60.774
Воно і зараз старається щілину знайтиТому взяв відпусткубо знав що може протікати почати в мене
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Воно і зараз старається щілину знайтиТому взяв відпусткубо знав що може протікати почати в мене
Не надо давать ни шанса на этоВоно і зараз старається щілину знайти
Та да там герметик якісь китайський ляпнув поки тримаєНе надо давать ни шанса на это
Аа, ну во многом эти узкоглазолобые выноватыТа да там герметик якісь китайський ляпнув поки тримає![]()
Ну чекаємо тепер підйому Індії..Є вже така теорія шо Китай і Індія будуть воюватиАа, ну во многом эти узкоглазолобые выноваты
Так у них потенциал уже давненько больше КитайскогоНу чекаємо тепер підйому Індії..Є вже така теорія шо Китай і Індія будуть воювати
Це питання часу скоро весь бізнес почне в Індію переходити кароче цікавий процес запущеноТак у них потенциал уже давненько больше Китайского
Да-да , дёшевая рабочая силаЦе питання часу скоро весь бізнес почне в Індію переходити кароче цікавий процес запущено
Думаю одразу як вснас закінчення буде то почнуть ворушити Азію і Індію щоб небуло мируА там уже будет видно веселуху
Да и такое быть можетДумаю одразу як вснас закінчення буде то почнуть ворушити Азію і Індію щоб небуло миру
Всё ясненько понятненькоПросто флудити по два смс тут підряд можна і чекати ранодм кожні п'ять тисяч
Так шо все-таки потрібно готуватися до того що в нас буде дефолтДа и такое быть может
Так шо давай з нами втягуйсяВсё ясненько понятненько
Ой та зимой уже ждут дикие испытанияТак шо все-таки потрібно готуватися до того що в нас буде дефолт
Та я думаю подтянется так или иначе, не сегодня, т.к чуть-чуть позжеТак шо давай з нами втягуйся