- Реакции
- 14.082
И тебе приветик уважаемыйИ тут здравствуйте, уважаемые дамы и джентльмены![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
И тебе приветик уважаемыйИ тут здравствуйте, уважаемые дамы и джентльмены![]()
Привет там тебе приз передали 2 гр фена , не хочешь поменатьсч на 2 гр щиш ? Я там тоже выиграл хочу фен взять а по селистоимоти 2 гр шиш это 1 гр фена а не 2 грТак ты экономный. Скоро чувствую мне так придётся есть. Что-то доктор меня не обнадёжил)))
Давай иди на секту надо решать вопрос.И тебе приветик уважаемый![]()
И кажой же ты честный ) Ти ж писав - тут флудити не будешь бо не виграешь .Ахахаха.Так просто продовжувати активно
Я банер відпрацьовую і спілкуюся з вами в мене два банера то це ще якби і працяИ кажой же ты честный ) Ти ж писав - тут флудити не будешь бо не виграешь .Ахахаха.
Тим більше скоро ще буле рулетка форумна для тих хто більше смс написавИ кажой же ты честный ) Ти ж писав - тут флудити не будешь бо не виграешь .Ахахаха.
за месяц ?Тим більше скоро ще буле рулетка форумна для тих хто більше смс написав
Да за місяць, кожного місяця три призові місця розігруютьза месяц ?
Так флуди на 1 місто - без рулі приз отримаешь )Да за місяць, кожного місяця три призові місця розігрують
Цей місяць я відпочиваю є справиТак флуди на 1 місто - без рулі приз отримаешь )
Які в тебе справи ору .Поспать пожрати та в туалет сходити ) Теж мені Ілон Маск ахаха.Цей місяць я відпочиваю є справи
Ти зараз типу вирішив мені самооцінку понизити не старайся, тобі так не жити як я)Які в тебе справи ору .Поспать пожрати та в туалет сходити ) Теж мені Ілон Маск ахаха.
Та ні .Це я свое життя описав .Дякую людоловам наивеличношого )Ти зараз типу вирішив мені самооцінку понизити не старайся, тобі так не жити як я)
Так тиж виходиш пишеш на вулицю, ай ладно проїхали..Всі зараз накручені з цими маски шоуТа ні .Це я свое життя описав .Дякую людоловам наивеличношого )
У меня так и есть, ну может чуто́чку пошире "ассортимент" взаимодействия, но все мы в одной лодке;(Які в тебе справи ору .Поспать пожрати та в туалет сходити ) Теж мені Ілон Маск ахаха.
Так звісно вихожу жити то якось треба .Але ненадовго намагаюся .С пункту А до пункту Б і додому )Так тиж виходиш пишеш на вулицю, ай ладно проїхали..Всі зараз накручені з цими маски шоу